Kaina
Kaina: 63 64 
Skersmuo, mm
851
Ilgis, mm
3951
Prekės ženklas
Stalgast1

Kočėlai

Rezultatų: 1

Kočėlai profesionalioms virtuvėms

Virtuviniai voleliai, dar vadinami kočėlais, yra kepimo ir maisto ruošimo įrankiai, naudojami tešlai ir kepiniams iškočioti iki vienodo storio. Jie būna įvairių formų, dydžių ir medžiagų, nuo medinių iki marmurinių, ir kiekvienas jų turi unikalių privalumų, atitinkančių konkrečius kulinarinius reikalavimus. Virtuviniai kočėlai naudojami įvairiose kulinarijos srityse, įskaitant restoranus, kepyklas, picerijas, kulinarijos mokyklas, viešojo maitinimo įstaigas ir namų virtuves, kuriose norima profesionalios kepimo kokybės.

Virtuvės kočėlų svarba ir nauda:

  • Universalumas: tai universalus įrankis, naudojamas įvairiems gaminiams, pavyzdžiui, picoms, pyragams, sausainiams, duonai ir pyragaičiams, gaminti.
  • Tikslumas: kočėlai leidžia kontroliuoti tešlos storį, todėl kepiniai gaminami preciziškai tiksliai.
  • Lengva naudoti: dauguma virtuvinių kočėlų suprojektuoti taip, kad būtų lengvai valomi, lengvi ir patogūs laikyti.

Apibendrinant galima teigti, kad virtuviniai kočėlai yra būtini kiekvienai virtuvei – tiek mėgėjiškai, tiek profesionaliai. Dėl jų gebėjimo padėti gaminti nuolat puikius kepinius verta papildyti savo virtuvės įrankių kolekciją, padidinti klientų pasitenkinimą.

Scroll to Top

užklausos forma

[hubspot type="form" portal="143243017" id="beccb1c1-baa1-42bf-a122-fab353c179c2"]