Cukrinės
Rodomi visi rezultatai: 8Rūšiuojama pagal kainą: nuo mažos iki didelės
-
Cukrinės
Cukrinė su dangteliu, porcelianas, 320 ml, Isabell
Įvertinimas: 0 iš 53,16 € su PVM
2,61 € be PVM -
Cukrinės
Cukrinė, Fine Dine Bianco, porcelianas, balta, 100 mm
Įvertinimas: 0 iš 57,81 € su PVM
6,45 € be PVM -
Cukrinės
Cukrinė su dangteliu, Fine Dine Crema, vitrifikuotas porcelianas , kreminė, 100 mm
Įvertinimas: 0 iš 510,09 € su PVM
8,34 € be PVM -
Cukrinės
Cukrinė su dangteliu, Porland Line, porcelianas, kreminė, 220 ml
Įvertinimas: 0 iš 515,71 € su PVM
12,98 € be PVM -
Cukrinės
Cukrinė be dangtelio, Degrenne Salam, porcelianas, juoda, 280 ml
Įvertinimas: 0 iš 519,48 € su PVM
16,10 € be PVM -
Cukrinės
Cukrinė, Degrenne Salam Blanc, porcelianas, balta, 280 ml
Įvertinimas: 0 iš 519,48 € su PVM
16,10 € be PVM -
Cukrinės
Cukrinė su dangteliu, Degrenne Salam, porcelianas, juoda, 280 ml
Įvertinimas: 0 iš 537,63 € su PVM
31,10 € be PVM -
Cukrinės
Cukrinė su dangteliu, Degrenne Salam Blanc, porcelianas, sidabro, 280 ml
Įvertinimas: 0 iš 537,63 € su PVM
31,10 € be PVM
Cukrinės serviravimui
Cukrinės – tai nedideli indai, dažniausiai pagaminti iš porceliano, keramikos, stiklo ar nerūdijančio plieno, skirti specialiai cukrui laikyti ir patiekti. Kartu su mažais šaukšteliais ar žnyplėmis jie suteikia elegantišką akcentą stalo serviravimui. Cukrines galima naudoti įvairiose įstaigose, pavyzdžiui, aukščiausios klasės restoranuose, laisvalaikio kavinėse, popietinės arbatos kavinėse, pusryčių bufetuose ar kitose įstaigose, kuriose patiekiama kava ir arbata.
Cukraus indelių svarba ir nauda:
- Geresnė valgymo patirtis: svečiai gali pasaldinti gėrimus pagal savo skonį, taip suteikdami asmeninį skonį savo valgymo patirčiai.
- Estetinis patrauklumas: cukrinės ne tik atlieka savo funkciją, bet ir prisideda prie bendros stalo estetikos, atspindėdamos įmonės dėmesį detalėms.
- Universalumas: jose galima patiekti ne tik cukrų, bet ir įvairius pagardus, įskaitant medų, grietinėlę ar smulkius saldainius, taip pabrėžiant jų universalumą.
Investicija į aukščiausios klasės cukrines rodo, kad esate pasiryžę pagerinti valgymo patirtį. Tai daugiau nei paprasti indai; jie yra rūpestingi priedai, kurie suteikia svetingumo ir kruopštumo pojūtį. Cukrinių naudojimas ne tik pagerina aptarnavimo standartus, bet ir pabrėžia jūsų atsidavimą individualiai pritaikytai ir prabangiai valgymo patirčiai.