Prekės tipas
Greito maisto padėklai17
Padavėjo padėklai16
Plieno padėklai11
Kaina
Kaina: 1 42 
Skersmuo, mm
3551
4051
3001
3301
Plotis, mm
2506
2541
2701
3007
3252
3481
3505
3551
4051
4151
4201
4301
4561
4602
4701
4771
4801
4981
5102
53011
5501
5801
6001
6501
Aukštis, mm
151
2511
301
7801
Gylis, mm
1831
2101
2331
2351
2501
2751
2951
3053
3258
3371
3401
3461
3506
3561
3602
3651
3703
3801
4007
4506
4801
5301
6351
7351
Maksimali temperatūra, °C
851
Medžiaga
chromuotas plienas1
Nerūdijantis plienas3
Plastikas1
Polipropilenas18
Spalva
Juoda1
Žalia1
Prekės ženklas
Kocel9
Stalgast46

Padėklai

Padėklai saugiam ir efektyviam klientų aptarnavimui

Padėklai, įskaitant padavėjų padėklus, serviravimo padėklus ir greitojo maisto padėklus, atlieka svarbų vaidmenį racionalizuojant veiklą ir užtikrinant teigiamą valgymo patirtį. Padėkliukai – tai vienodi plokšti indai, paprastai naudojami maistui ir gėrimams nešti, patiekti ir eksponuoti. Jie būna įvairių tipų, pvz:

  • Padavėjo padėklai: tai paprastai didesni ir tvirtesni padėklai, skirti keliems maisto ir gėrimų patiekalams nešti vienu metu, kad būtų galima efektyviai aptarnauti stalą.
  • Serviravimo padėklai: padėklai yra stilingesni ir dažnai mažesni už padavėjų padėklus, jie pagerina maisto ir gėrimų pateikimą ir paprastai naudojami svečiams tiesiogiai aptarnauti.
  • Greito maisto padėklai: tai patvarūs, lengvai valomi padėklai, specialiai sukurti greitojo maisto patiekalams patiekti. Jie ypač paplitę greito aptarnavimo restoranuose.

Padėklai yra universalūs, juos galima naudoti įvairiose viešojo maitinimo įstaigose, pradedant puikiais restoranais ir laisvalaikio užeigomis, baigiant greitojo maisto užkandinėmis, kavinėmis, barais, maitinimo įstaigomis ir banketų salėmis.

Padėklų svarba ir nauda:

  • Efektyvumas: padėklai palengvina kelių patiekalų transportavimą ir aptarnavimą vienu metu, todėl pagerėja aptarnavimo greitis ir sumažėja darbuotojų kelionių į virtuvę.
  • Pristatymas: padėklai, ypač serviravimo padėklai, gali suteikti rafinuotumo ir elegancijos maisto ir gėrimų patiekimui, pagerindami bendrą valgymo patirtį.
  • Švara ir saugumas: padėklai padeda išvengti išsiliejimo ir nelaimingų atsitikimų, taip skatindami švarią ir saugią valgymo aplinką.

Investicija į padėklus rodo, kad esate pasiryžę užtikrinti sklandų, efektyvų ir elegantišką valgymą. Padėklai padeda supaprastinti veiklą, pagerinti maisto ir gėrimų pateikimą ir užtikrinti saugesnę serviravimo ir valgymo aplinką.  Apibendrinant galima pasakyti, kad padėklai – padavėjų, serviravimo ar greitojo maisto padėklai – yra esminiai komponentai, galintys padidinti jūsų maitinimo paslaugų teikimo veiklos efektyvumą, pateikimą ir saugumą.

Scroll to Top

užklausos forma

[hubspot type="form" portal="143243017" id="beccb1c1-baa1-42bf-a122-fab353c179c2"]