Peilių galąstuvai
-
Peilių galąstuvai
Peilių galąstuvas, 195 mm, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 513,19 € su PVM
10,90 € be PVM -
Peilių galąstuvai
Peilių galąstuvas, deimantinis, 255 mm, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 514,16 € su PVM
11,70 € be PVM -
Peilių galąstuvai
Peilių galąstuvas, Victor Sharpener, 145 mm
Įvertinimas: 0 iš 515,25 € su PVM
12,60 € be PVM -
Peilių galąstuvai
Peilių galąstuvas, 220 mm, Sanelli
Įvertinimas: 0 iš 547,43 € su PVM
39,20 € be PVM -
Peilių galąstuvai
Peilių galąstuvas, 300 mm, Sanelli
Įvertinimas: 0 iš 563,16 € su PVM
52,20 € be PVM -
Peilių galąstuvai
Elektrinis peilių galąstuvas, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 5113,50 € su PVM
93,80 € be PVM -
Peilių galąstuvai
Elektrinis deimantinis peilių galąstuvas, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 5158,63 € su PVM
131,10 € be PVM -
Peilių galąstuvai
Elektrinis peilių galąstuvas, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 5220,22 € su PVM
182,00 € be PVM
Peilių galąstuvai profesionalioms virtuvėms
Maitinimo paslaugų įmonėse itin svarbu virtuvėje turėti gerai prižiūrimus ir aštrius peilius. Todėl peilių galąstuvai yra nepakeičiami prietaisai, užtikrinantys dažniausiai naudojamų stalo įrankių efektyvumą ir patikimumą. Peilių galąstuvai – tai įrankiai, specialiai sukurti aštrioms peilių briaunoms išlaikyti. Jie gali būti rankiniai ir elektriniai, juose naudojami kieti abrazyviniai paviršiai, kuriais galandamos peilių briaunos, taip padidinant tikslumą ir pailginant jų tarnavimo laiką.
Peilių galąstuvų svarba ir nauda:
- Atkurtas tikslumas: reguliarus naudojimas gali nutrinti peilius ir sumažinti jų funkcionalumą. Galąstuvai padeda atkurti aštrumą ir užtikrina tikslius pjūvius ir pjaustymus.
- Didesnis saugumas: priešingai nei manoma, aštrus peilis yra saugesnis, nes mažiau tikėtina, kad pjaunant peiliu jis nuslystų.
- Ilgesnis peilio tarnavimo laikas: reguliarus galandinimas pailgina peilių naudojimo laiką, todėl jų nereikia dažnai keisti naujais.
- Efektyvumas: aštrūs peiliai pagreitina maisto ruošimo procesą ir padidina virtuvės našumą.
Palaikant peilius kuo aštresnius, jie labai prisideda prie saugaus ir efektyvaus virtuvės darbo. Dėl didesnio tikslumo ir trumpesnio paruošimo laiko gali pagerėti patiekalų kokybė, o tai yra galutinis kiekvieno maitinimo paslaugų verslo tikslas.