Kaina
Price: 257 2808 
Sandarinimo plotis, mm
2902
3101
2541
2601
3501
Siurblio našumas, l/h
772
321
251
1301
1331
Plotis, mm
3301
3461
3901
4251
4501
4701
Aukštis, mm
1501
3601
3651
3661
3851
4211
Galia, kw
0.351
0.41
0.632
0.71
11
Medžiaga
Nerūdijantis plienas5
Prekės ženklas
Henkelman1
Stalgast5

Vakuumatoriai

Showing all 6 results

Vakuumatoriai: didesnis našumas ir ilgiau išlaikantys maisto produktai

Profesionaliose virtuvėse reikia patikimų metodų pagrindinių ingredientų, tokių kaip mėsa, paukštiena, žuvis, daržovės, šviežumui išlaikyti. Idealus šio poreikio sprendimas – vakuumatoriai.

Vakuumatorių privalumai

  • Vienas svarbiausių vakuumavmio aparatų naudojimo komercinėje virtuvėje privalumų yra jų gebėjimas gerokai pailginti maisto produktų galiojimo laiką. Ištraukdami orą ir uždarydami maistą sandarioje pakuotėje, vakuumatoriai stabdo bakterijų, pelėsių ir kitų maisto produktų gedimą sukeliančių mikroorganizmų dauginimąsi. Tai leidžia maitinimo įstaigoms ilgiau išsaugoti ingredientus ir iš anksto paruoštus patiekalus, taip sumažinant maisto švaistymą ir išlaidas.
  • Vakuuminis sandarinimas atlieka labai svarbų vaidmenį išsaugant maisto produktų kokybę ir skonį, nes gerokai sumažina sąlytį su deguonimi, kuris sukelia oksidaciją ir gedimą. Sukurdami kontroliuojamą atmosferą, vakuumatoriai padeda išlaikyti maisto produktų skonį, konsistenciją, spalvą ir maistingumą. Šis konservavimo būdas ypač vertingas jautriems ar greitai gendantiems produktams, pavyzdžiui, jūros gėrybėms, mėsai, vaisiams ir daržovėms.
  • Vakuumatoriai gali labai pagerinti ir pagreitinti maisto ruošimo procesus komercinėje virtuvėje. Vakuuminiu būdu sandarindami ingredientus kulinarai gali iš anksto paskirstyti maistą, efektyviau marinuoti ir net iš anksto paruošti pasirinktus produktus, išlaikydami jų kokybę. Tokia galimybė gali padėti sutaupyti laiko, kai didelio užimtumo metu vyksta didelis šurmulys, skatinti geresnį organizavimą ir pagerinti bendrą virtuvės darbo eigą.
  • Maitinimo paslaugų verslai dažnai perka didelius maisto produktų kiekius, kad galėtų patenkinti didelę paklausą. Naudodami vakuumavimo aparatus, šios įmonės gali įsigyti maisto produktus dideliais kiekiais ir prieš sandarinimą padalyti juos į mažesnius, lengvai valdomus dydžius. Šis metodas sumažina gedimo tikimybę, užtikrina vienodą porcijų valdymą ir padeda palaikyti tvarkingą ir veiksmingą sandėliavimo sistemą.
  • Vakuuminis sandarinimas atlieka svarbų vaidmenį gerinant maisto saugą, nes sumažina kryžminės taršos tikimybę. Vakuuminiu būdu sandariai uždarius maisto produktus, jie apsaugomi nuo kitų produktų ir galimų priemaišų poveikio. Be to, vakuuminis sandarinimas sukuria barjerą, neleidžiantį kvapams pereiti iš vieno maisto produkto į kitą. Tai ypač svarbu, kai reikia griežtai kontroliuoti alergenus arba kai kelių rūšių maisto produktai laikomi arti vienas kito.

Renkantis vakuumavimo aparatą svarbu įvertinti konkrečius savo maitinimo paslaugų įmonės poreikius. Tai reiškia, kad reikia atsižvelgti į daugybę aspektų, pavyzdžiui, į vakuumatoriaus dydį, naudojimo dažnumą ir maisto produktų, kuriuos ketinate sandarinti, įvairovę.

Kviečiame jus susipažinti su mūsų siūlomu vakuumavimo aparatų pasirinkimu. Nepriklausomai nuo tai, ar jums reikalingas mažo dydžio vakuumatorius nedidelei virtuvei, ar stambesnis, didžiulės talpos vakuumavimo aparatas, atitiksiantis jūsų verslo poreikius, esame pasiruošę pateikti puikų sprendimą, kurį galite užsisakyti internetu. Mūsų patyrę konsultantai gali suteikti kvalifikuotą konsultaciją ir padėti jums išsirinkti vakuumavimo aparato variantą, kuris atitiks jūsų kulinarinius reikalavimus.

Susijusios prekės

Susijusios kategorijos

Scroll to Top

užklausos forma

[hubspot type="form" portal="143243017" id="beccb1c1-baa1-42bf-a122-fab353c179c2"]