Prekės tipas
Stalas Å¡aldytuvas1
Kaina
Kaina: 16 2219 
Energetinė klase
A2
B5
C12
D4
Talpa (ml / l)
100 – 1905
1100 – 11902
1300 – 13401
200 – 2903
300 – 3907
400 – 4906
500 – 5904
600 – 6906
800 – 8901
900 – 9901
Plotis, mm
1000 – 10901
1300 – 13904
1400 – 14901
1500 – 15901
1700 – 17901
500 – 5904
600 – 69015
700 – 7909
Aukštis, mm
1500 – 190011
1800 – 18902
1900 – 19902
2000 – 209013
800 – 8908
Gylis, mm
1000 – 10901
500 – 5905
600 – 69015
700 – 7905
800 – 89010
Prekės ÅŸenklas
Stalgast1

Pramoniniai Å¡aldytuvai

Šaldytuvai profesionalioms virtuvėms

Pramoniniai Å¡aldytuvai verslui yra labai svarbÅ«s prietaisai maitinimo sektoriuje, nes jie yra sėkmingos įmonės pagrindas. Jų nepakeičiamumą lemia dvejopas vaidmuo – jie padeda iÅ¡laikyti greitai gendančių produktų Å¡vieÅŸumą ir kartu uÅŸtikrina struktÅ«rizuotą laikymo sistemą.  Å aldytuvai, veikdami optimalioje temperatÅ«roje, apsaugo maisto produktus nuo kenksmingų bakterijų dauginimosi, iÅ¡saugo jų kokybę ir uÅŸtikrina, kad vartotojai mėgautųsi saugiais ir skaniais patiekalais. Toks produktų iÅ¡saugojimas ir maisto saugos uÅŸtikrinimas turi tiesioginės įtakos įmonės reputacijai, padeda stiprinti lankytojų pasitikėjimą ir skatina klientų lojalumą.

Kodėl šaldytuvai yra būtini profesionalioje virtuvėje?

  • Maisto sauga: pagrindinis Å¡aldytuvo tikslas – iÅ¡saugoti greitai gendančius produktus, sustabdyti bakterijų augimą ir uÅŸtikrinti klientams tiekiamo maisto saugą ir kokybę.
  • Supaprastinta veikla: Å¡aldytuvai, kuriuose įrengtos organizuotos saugyklos, didina veiklos efektyvumą, supaprastina atsargų valdymą ir apsaugo nuo perteklinių atsargų bei maisto Å¡vaistymo.
  • Universalumas: Å¡aldytuvai yra įvairių formų, dydÅŸių ir konfigÅ«racijų, todėl puikiai atitinka specifinius įvairių maisto pramonės įmonių reikalavimus.
  • Meniu planavimo optimizavimas: ÅŸinodami apie savo atsargas, galėsite sudaryti dinamiÅ¡ką valgiaraÅ¡tį ir veiksmingai valdyti maisto atsargas.
  • IÅ¡laidų efektyvumas: sumaÅŸinus maisto Å¡vaistymą, Å¡aldytuvai taps finansiÅ¡kai pagrįsta investicija.

Apibendrinant, Å¡aldytuvai maisto pramonėje yra neįkainojami prietaisai, atliekantys dvejopą vaidmenį – saugantys greitai gendančius produktus ir siÅ«lantys gerai organizuotą laikymo sistemą. Jų sukuriama kontroliuojamos temperatÅ«ros aplinka leidÅŸia įstaigoms iÅ¡laikyti aukÅ¡tus maisto saugos standartus ir kartu padidinti veiklos efektyvumą, o tai yra sėkmingas derinys, padedantis iÅ¡laikyti lojalius klientus ir uÅŸtikrinti pelningumą.

Scroll to Top

uÅŸklausos forma

[hubspot type="form" portal="143243017" id="beccb1c1-baa1-42bf-a122-fab353c179c2"]