Prekės tipas
Stalas šaldytuvas1
Kaina
Kaina: 17 2219 
Energetinė klase
A2
B5
C12
D4
Talpa (ml / l)
100 – 1905
1100 – 11902
1300 – 13401
200 – 2903
300 – 3907
400 – 4906
500 – 5904
600 – 6906
800 – 8901
900 – 9901
Plotis, mm
1000 – 10901
1300 – 13904
1400 – 14901
1500 – 15901
1700 – 17901
500 – 5904
600 – 69015
700 – 7909
Aukštis, mm
1500 – 190011
1800 – 18902
1900 – 19902
2000 – 209013
800 – 8908
Gylis, mm
1000 – 10901
500 – 5905
600 – 69015
700 – 7905
800 – 89010
Prekės ženklas
Stalgast1

Pramoniniai šaldytuvai

Šaldytuvai profesionalioms virtuvėms

Pramoniniai šaldytuvai verslui yra labai svarbūs prietaisai maitinimo sektoriuje, nes jie yra sėkmingos įmonės pagrindas. Jų nepakeičiamumą lemia dvejopas vaidmuo – jie padeda išlaikyti greitai gendančių produktų šviežumą ir kartu užtikrina struktūrizuotą laikymo sistemą.  Šaldytuvai, veikdami optimalioje temperatūroje, apsaugo maisto produktus nuo kenksmingų bakterijų dauginimosi, išsaugo jų kokybę ir užtikrina, kad vartotojai mėgautųsi saugiais ir skaniais patiekalais. Toks produktų išsaugojimas ir maisto saugos užtikrinimas turi tiesioginės įtakos įmonės reputacijai, padeda stiprinti lankytojų pasitikėjimą ir skatina klientų lojalumą.

Kodėl šaldytuvai yra būtini profesionalioje virtuvėje?

  • Maisto sauga: pagrindinis šaldytuvo tikslas – išsaugoti greitai gendančius produktus, sustabdyti bakterijų augimą ir užtikrinti klientams tiekiamo maisto saugą ir kokybę.
  • Supaprastinta veikla: šaldytuvai, kuriuose įrengtos organizuotos saugyklos, didina veiklos efektyvumą, supaprastina atsargų valdymą ir apsaugo nuo perteklinių atsargų bei maisto švaistymo.
  • Universalumas: šaldytuvai yra įvairių formų, dydžių ir konfigūracijų, todėl puikiai atitinka specifinius įvairių maisto pramonės įmonių reikalavimus.
  • Meniu planavimo optimizavimas: žinodami apie savo atsargas, galėsite sudaryti dinamišką valgiaraštį ir veiksmingai valdyti maisto atsargas.
  • Išlaidų efektyvumas: sumažinus maisto švaistymą, šaldytuvai taps finansiškai pagrįsta investicija.

Apibendrinant, šaldytuvai maisto pramonėje yra neįkainojami prietaisai, atliekantys dvejopą vaidmenį – saugantys greitai gendančius produktus ir siūlantys gerai organizuotą laikymo sistemą. Jų sukuriama kontroliuojamos temperatūros aplinka leidžia įstaigoms išlaikyti aukštus maisto saugos standartus ir kartu padidinti veiklos efektyvumą, o tai yra sėkmingas derinys, padedantis išlaikyti lojalius klientus ir užtikrinti pelningumą.

Scroll to Top

užklausos forma

[hubspot type="form" portal="143243017" id="beccb1c1-baa1-42bf-a122-fab353c179c2"]