Homogenizuokite, sumalkite, sutrinkite, sumaišykite, išlyginkite ar emulsuokite iki tobulumo vos per kelias minutes!
Blenderio įrankis puikiai tinka modifikuotoms tekstūroms, veliūrams ir sriuboms, žuvies sriuboms, emulsiniams padažams, ledams, daržovių tyrėms, kompotams ar želė vandeniui gaminti.
Visų dalelių (kietųjų ir sumedėjusių skaidulų, žuvies kaulų) susmulkinimas suteikia vientisą, neaitrią, aeruotą ir homogenizuotą tekstūrą.
Preparatų, pagamintų naudojant blenderio įrankį, nereikia sijoti. Tuomet skaidulos išsaugomos, jos yra lengviau virškinamos, palengvina skrandžio tranzitą.
Vieninteliu veiksmu sutaupote brangaus laiko ir išsaugote maistines bei organoleptines savybes.
Charakteristikos
- Greitis: nuo 2800 iki 4000 aps/min.
Priežiūra
- valyti švariu vandeniu.
- Neplauti indaplovėje.
Reviews
There are no reviews yet.