Kaina
Price: 42 972 
Skersmuo, mm
2302
Talpa (ml / l)
141
241
51
71
81
9.51
Plotis, mm
2201
2651
3301
4301
Aukštis, mm
4101
5101
5602
6321
6401
Gylis, mm
2401
2801
3501
4301
Galia, kw
0.31
Maksimali temperatūra, °C
81
Prekės ženklas
Stalgast3
Sunnex2

Dalytuvai

Showing all 6 results

Gėrimų ir birių produktų dalytuvai

Gėrimų ir birių produktų dozatoriai atlieka labai svarbų vaidmenį ne tik išlaikant efektyvumą, bet ir gerokai pagerinant bendrą klientų patirtį. Gėrimų ir nefasuotų produktų dozatoriai – tai įranga, skirta dideliems gėrimų ar sausų maisto produktų kiekiams laikyti ir išpilstyti. Jie gali būti įvairūs – nuo paprastų gravitacinių sausų produktų dozatorių iki šaldymo įrenginių, skirtų gėrimams išlaikyti atšaldytus ir šviežius. Gėrimų ir birių produktų dalytuvai yra universalūs ir gali būti naudojami įvairiose viešojo maitinimo įstaigose, pavyzdžiui, kavinėse, valgyklose, pusryčių bufetuose, maisto prekių parduotuvėse, valgyklose ir kitose vietose, kuriose aptarnaujama daug žmonių.

Dalytuvų svarba ir nauda:

  • Supaprastinta veikla: dozatoriuose galima laikyti didelį kiekį produktų ir juos lengvai pasiekti, todėl jie padeda efektyviai vykdyti veiklą ir greitai aptarnauti.
  • Mažiau atliekų: šie aparatai užtikrina porcijų kontrolę, todėl mažėja atliekų ir užtikrinamas pastovus porcijų kiekis.
  • Geresnė klientų patirtis: naudodami savitarnos galimybes, klientai gali pasirinkti norimą kiekį ir produktų derinį, taip pagerindami savo valgymo patirtį.

Investicijos į gėrimų ir birių produktų dozatorius pabrėžia jūsų įsipareigojimą užtikrinti veiklos efektyvumą ir aukščiausio lygio klientų patirtį. Šios priemonės užtikrina veiksmingą didelio kiekio produktų laikymą ir padeda išvengti atliekų kontroliuojant porcijas, todėl yra ekonomiškai naudingos. Be to, jos pagerina valgymo patirtį, nes klientams suteikia daugiau lankstumo ir patogumo renkantis produktus. Apibendrinant galima teigti, kad gėrimų ir nefasuotų produktų dozatoriai yra protinga investicija bet kuriai maitinimo paslaugų įmonei. Šie dalytuvai, užtikrinantys veiklos efektyvumą, atliekų mažinimą ir geresnę klientų patirtį, yra būtini norint sukurti patrauklią ir sklandžiai veikiančią maitinimo įstaigą.

Scroll to Top

užklausos forma

[hubspot type="form" portal="143243017" id="beccb1c1-baa1-42bf-a122-fab353c179c2"]