CHEFLUX
-
Konvekcinės krosnys
Konvekcinė garo krosnis, 5 GN1/1, Unox CHEFLUX™ MANUAL, XV393
Įvertinimas: 0 iš 52344,38 € -
Konvekcinės krosnys
Konvekcinė garo krosnis, 7 GN1/1, Unox CHEFLUX™ MANUAL, XV593
Įvertinimas: 0 iš 53141,46 € -
Konvekcinės krosnys
Konvekcinė garo krosnis, dujinė, 7 GN1/1, Unox CHEFLUX™ MANUAL, XV513G
Įvertinimas: 0 iš 54172,99 € -
Konvekcinės krosnys
Konvekcinė garo krosnis, 12 GN1/1, Unox CHEFLUX™ MANUAL, XV893
Įvertinimas: 0 iš 54641,86 € -
Konvekcinės krosnys
Konvekcinė garo krosnis, dujinė, 12 GN1/1, Unox CHEFLUX™ MANUAL, XV813G
Įvertinimas: 0 iš 56001,60 € -
Konvekcinės krosnys
Konvekcinė garo krosnis, 20 GN1/1, Unox CHEFLUX™ MANUAL, XV1093
Įvertinimas: 0 iš 59049,29 € -
Konvekcinės krosnys
Konvekcinė garo krosnis, 20 GN2/1, Unox CHEFLUX™ MANUAL, XV4093
Įvertinimas: 0 iš 512425,19 €
Unox CHEFLUX konvekcinės krosnys
Unox CHEFLUX konvekcinės krosnys – tai profesionaliam maisto ruošimui skirtos įrangos serija, kurios pagrindinis akcentas yra funkcionalumas ir produktyvumas. Tai yra analoginio valdymo krosnys, sukurtos profesionalams, kuriems reikalingas didelių galimybių įrenginys be jokių nereikalingų papildomų funkcijų. CHEFLUX – tai tobulas derinys tarp maksimalaus gamybinio pajėgumo ir minimalių pradinių investicijų.
Šios konvekcinės krosnys sukuria lengvą prieigą prie dažniausiai naudojamų tradicinių virtuvės procedūrų. Unox CHEFLUX krosnys garantuoja puikų kepimo tolygumą, neatsižvelgiant į aplinkos sąlygas ar krosnies įkrovą.
CHEFLUX konvekcinės krosnys yra nepakeičiamas įrenginys virtuvėse, kurios ieško patikimo, lengvai naudojamo įrenginio. Jos idealiai tinka tiems, kurie nori įsigyti profesionalią konvekcinę krosnį už prieinamą kainą, be neprivalomų papildomų funkcijų.
Maisto gaminimo efektyvumas su Unox CHEFLUX™
30 minučių
30 kg
keptų bulvių
35 minutės
6 vnt
kepti viščiukai
40 minučių
240 porcijų
Bolonijos lazanijos
15 minučių
36 kg
garuose virtų špinatų
25 minutės
30 kg
garuose virtų ryžių
3 valandos
300 porcijų
švelnaus guliašo
AIR.Plus
AIR.Plus užtikrina optimalų oro srautą ir šilumos pasiskirstymą kepimo kameroje, kad rezultatai būtų vienodi kiekvienoje padėklo vietoje, kiekviename lygyje.
STEAM.Plus
STEAM.Plus technologija sukuria drėgmę kepimo kameroje nuo 90 °C iki 260 °C, kad būtų pasiekti puikūs šaldytų maisto produktų kepimo rezultatai.
DRY.Plus
DRY.Plus pašalina drėgmę iš kepimo kameros, kad gaminio vidinė struktūra išliktų optimalios formos ir nepakistų kelias valandas po kepimo.
Didesnį konvekcinių krosnių pasirinkimą, galite rasti apsilankę konvekcinių korosnių kategorijoje: Konvekcinės krosnys