Kaina
Price: 221 2735 
Energetinė klase
B2
C8
D16
Talpa (ml / l)
100 – 1905
1100 – 11901
1300 – 13901
1400 – 14901
200 – 2905
300 – 3908
400 – 49011
50 – 901
500 – 5904
600 – 6909
800 – 8901
900 – 9901
Plotis, mm
1100 – 11901
1200 – 12904
1300 – 13902
1400 – 14902
1500 – 15903
1600 – 16901
1800 – 18902
2000 – 20902
500 – 5903
600 – 69012
700 – 79013
900 – 9903
AukĆĄtis, mm
1700 – 17901
1800 – 189010
1900 – 19905
2000 – 20909
800 – 8909
900 – 99014
Gylis, mm
500 – 5905
600 – 69012
700 – 79024
800 – 8906
900 – 9901

Ć aldikliai

Showing all 54 results

Pramoniniai ĆĄaldikliai

Ć aldiklis – tai bĆ«tinas bet kurios maitinimo ÄŻmonės ÄŻrenginys, skirtas laikyti greitai gendantiems maisto produktams saugioje temperatĆ«roje, kad jie nesugestĆł ir apsaugotĆł klientĆł sveikatą. Ć aldikliai bĆ«na ÄŻvairiĆł formĆł, dydĆŸiĆł ir iĆĄdėstymo konfigĆ«racijĆł, todėl galite iĆĄsirinkti tinkamiausią savo verslo poreikiams.

Ć aldikliĆł svarba ir privalumai:

Maisto paslaugĆł sektoriuje, kuriame keliami dideli reikalavimai, labai svarbu suprasti aukĆĄtos kokybės ĆĄaldiklio svarbą. Investicija ÄŻ gerą ĆĄaldiklÄŻ nėra prabanga – tai bĆ«tinybė dėl prieĆŸasčiĆł, susijusiĆł su maisto sauga, veiklos efektyvumu ir kulinariniu meistriĆĄkumu.

  • Maisto sauga. Pagrindinė ĆĄaldiklio funkcija – reguliuoti jame laikomĆł maisto produktĆł temperatĆ«rą. TemperatĆ«ros reguliavimas yra labai svarbus, nes stabdo kenksmingĆł bakterijĆł, kurios klesti ĆĄiltesnėje aplinkoje, dauginimąsi. Kai tokie nepageidaujami mikrobai yra kontroliuojami, jĆ«sĆł patiekiamas maistas iĆĄlieka ĆĄvieĆŸias, saugus ir patrauklus, todėl saugoma jĆ«sĆł klientĆł sveikata ir iĆĄlaikomas jĆ«sĆł ÄŻmonės vientisumas konkurencingoje maitinimo paslaugĆł rinkoje.
  • Efektyvus organizavimas. Ć aldiklyje galima centralizuotai laikyti greitai gendančius produktus, kurie reguliariai naudojami virtuvėje, todėl aplinka tampa sisteminga ir gerai organizuota. Tokia tvarka padeda iĆĄvengti maisto ĆĄvaistymo dėl sugedimo ar netyčinio nereikalingĆł produktĆł kaupimo. Taip pat galima greitai ir tiksliai papildyti atsargas, todėl darbuotojai gali sklandĆŸiai ir efektyviai dirbti, o klientai – geriau aptarnauti.
  • TemperatĆ«ros kontrolė. Palaikant pastovią maisto produktĆł temperatĆ«rą, patiekalai iĆĄlaiko autentiĆĄką skonÄŻ, ĆŸavĆł aromatą ir pageidaujamą tekstĆ«rą. Tokia pastovi temperatĆ«ros pusiausvyra padeda patiekti patiekalus, kurie ÄŻsimena dėl savo iĆĄskirtinio, gerai iĆĄlaikyto skonio, todėl jĆ«sĆł ÄŻmonė klientĆł sąmonėje iĆĄsiskiria.
  • KlientĆł pasitenkinimas. Palaikant pastovią maisto produktĆł temperatĆ«rą, patiekalai iĆĄlaiko autentiĆĄką skonÄŻ, ĆŸavĆł aromatą ir pageidaujamą tekstĆ«rą. Tokia pastovi temperatĆ«ros pusiausvyra padeda patiekti patiekalus, kurie ÄŻsimena dėl savo iĆĄskirtinio, gerai iĆĄlaikyto skonio, todėl jĆ«sĆł ÄŻmonė klientĆł sąmonėje iĆĄsiskiria.

Nenuvertinkite ĆĄaldiklio vaidmens savo maitinimo paslaugĆł versle. Pasirinkę tinkamą ĆĄaldiklÄŻ ne tik iĆĄlaikysite maisto saugos standartus, bet ir iĆĄnaudosite visą savo ÄŻmonės potencialą. IĆĄnagrinėkite mĆ«sĆł siĆ«lomĆł ĆĄaldikliĆł asortimentą  ir pradėkite naudotis ĆĄios nepaprastos ÄŻrangos privalumais!

Scroll to Top

uĆŸklausos forma

[hubspot type="form" portal="143243017" id="beccb1c1-baa1-42bf-a122-fab353c179c2"]