Suflė kepimo indai
Showing all 8 results
-
Porland Dove
Suflė kepimo indelis, Porland Dove, porcelianas, kreminė, 60 mm
Rated 0 out of 52,29 € su PVM
1,89 € be PVM -
Fine Dine Crust
Suflė kepimo indelis, Fine Dine Crust, porcelianas, juoda, 100 ml
Rated 0 out of 52,46 € su PVM
2,03 € be PVM -
Fine Dine Nordic
Suflė kepimo indelis, Fine Dine Nordic, porcelianas, balta, 100 ml
Rated 0 out of 52,46 € su PVM
2,03 € be PVM -
Porland Line
Suflė kepimo indelis, Porland Line, porcelianas, kreminė, 59 mm
Rated 0 out of 52,46 € su PVM
2,03 € be PVM -
Suflė kepimo indai
Suflė kepimo indelis, 12 vnt. rinkinys, Beryl, keramika, žalia, 50 ml
Rated 0 out of 520,62 € su PVM
17,04 € be PVM -
Fine Dine Topaz
Suflė kepimo indelis, 12 vnt. rinkinys, Fine Dine Topaz, keramika, aukso, 50 mm
Rated 0 out of 520,62 € su PVM
17,04 € be PVM -
Suflė kepimo indai
Suflė kepimo indelis, 12 vnt. rinkinys, Lazur, keramika, mėlyna, 50 ml
Rated 0 out of 520,62 € su PVM
17,04 € be PVM -
Suflė kepimo indai
Suflė kepimo indelis, 12 vnt. rinkinys, Silk, keramika, pilka, 50 ml
Rated 0 out of 520,62 € su PVM
17,04 € be PVM
Kuriant ir pateikiant šį klasikinį prancūzišką patiekalą, svarbiausia yra specialūs suflė kepimo indai, kuriuose išryškėja unikalūs kulinarinio meistriškumo ir tikslumo aspektai. Šis svarbus virtuvės reikmenų asortimentas naudingas ne tik aukštos klasės restoranams, bet ir viešbučiams, kepykloms ir kitoms maitinimo įstaigoms, siekiančioms išplėsti desertų ar garnyrų pasiūlą.
Šie suflė kepimo indai išsiskiria ypatingu dizainu ir funkcionalumu. Šie indai sukurti taip, kad padėtų iškepti aukso spalvos suflė, todėl jie būtini kiekvienai įmonei, siekiančiai ištobulinti šį subtilų patiekalą. Šiuos indus galima naudoti ne tik suflė, bet ir įvairiems desertams ar garnyrams kepti. Dėl šio universalumo jie yra neįkainojama profesionalių virtuvių priemonė.
Suflė kepimo indai plačiai naudojami bet kurioje įmonėje, kurioje ruošiamas ir patiekiamas šis tradicinis prancūziškas patiekalas ar panašūs meniu patiekalai. Šie virtuvės reikmenys tenkina įvairaus rafinuotumo valgymo pageidavimus ir atitinka didėjančią aukštos klasės naujoviškų patiekalų paklausą.