Elektrinės viryklės
Rodomi visi rezultatai: 10Rūšiuojama pagal kainą: nuo mažos iki didelės
-
Elektrinės viryklės
Elektrinė viryklė, 2 kaitvietės, 5,2 kW, 400 V, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 5521,85 € su PVM
431,28 € be PVM -
Elektrinės viryklės
Elektrinė viryklė, 4 kaitvietės, 10,4 kW, 400 V, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 5775,37 € su PVM
640,80 € be PVM -
Elektrinės viryklės
Elektrinė viryklė, 5 kW, 400 V, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 5814,14 € su PVM
672,84 € be PVM -
Elektrinės viryklės
Elektrinė viryklė su stovu, 4 kaitvietės, 10,4 kW, 400 V, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 5957,45 € su PVM
791,28 € be PVM -
Elektrinės viryklės
Elektrinė viryklė, 6 kaitvietės, 15,6 kW, 400 V, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 51049,80 € su PVM
867,60 € be PVM -
Elektrinės viryklės
Elektrinė viryklė su stovu, 6 kaitvietės, 15,6 kW, 400 V, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 51481,04 € su PVM
1224,00 € be PVM -
Elektrinės viryklės
Elektrinė viryklė, 4 kaitvietės, elektrine orkaitė, 10,4+7 kW, 400 V, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 52029,90 € su PVM
1677,60 € be PVM -
Elektrinės viryklės
Elektrinė viryklė, 4 kaitvietės, elektrine orkaitė, 10,4+7 kW, 400 V, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 52090,88 € su PVM
1728,00 € be PVM -
Elektrinės viryklės
Elektrinė viryklė, 6 kaitvietės, elektrine orkaitė su konvekcija, 15,6+7 kW, 400V, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 52438,49 € su PVM
2015,28 € be PVM -
Elektrinės viryklės
Elektrinė viryklė, 6 kaitvietės, elektrine orkaitė GN 2/1, 15,6+7 kW, Stalgast
Įvertinimas: 0 iš 52465,50 € su PVM
2037,60 € be PVM
Profesionalios elektrinės viryklės
Profesionalios elektrinės viryklės yra pagrindiniai maisto ruošimo prietaisai, specialiai sukurti profesionalioms virtuvėms, kuriose negalima arba nesinori naudoti dujų. Kadangi ši virtuvės įranga veikia elektra, ji yra nepakeičiama vietose, kuriose nėra įrengto dujų tiekimo arba kyla apribojimų dėl dujų naudojimo. Elektrinės viryklės pasižymi tolygiu šilumos paskirstymu – kaitinimo elementai užtikrina vienodą kaitrą puodams, tad virėjai gali tiksliai kontroliuoti maisto ruošimo temperatūrą be netolygaus kaitinimo rizikos. Daugelis profesionalių elektrinių viryklių turi termostatinius valdiklius, kurie automatiškai palaiko nustatytą kaitros lygį – tai ypač naudinga lėtai verdant padažus ar troškinant patiekalus. Be to, šią įrangą paprasčiau įrengti: elektrinę viryklę galite pastatyti bet kurioje virtuvės vietoje, kur yra pakankamas elektros energijos tiekimas. Kadangi nėra atviros liepsnos, virtuvėje sumažėja suodžių ir riebalų apnašų, todėl palaikyti švarą lengviau. Be to, tokia viryklė neturi atvirų degiklių su purkštukais, todėl jos valymas paprastesnis nei dujinės viryklės atveju.
Profesionaliuose elektrinių viryklių modeliuose naudojami skirtingi kaitinimo paviršiai. Vieni turi tvirtas ketaus kaitinimo plokštes, kurios ilgai išlaiko šilumą ir tolygiai perduoda ją puodui, kiti – lygias stiklo keramikos kaitlentes, kurios greitai įkaista ir lengviau nuvalomos po darbo. Abiejų tipų kaitvietės sukurtos atlaikyti intensyvų naudojimą komercinėje virtuvėje.
Dar vienas elektrinių viryklių privalumas – jų universalumas indų atžvilgiu. Skirtingai nei indukcinėms kaitlentėms, elektrinėms viryklėms tinka bet kokio tipo puodai ir keptuvės, įskaitant ir neferomagnetinius indus (pavyzdžiui, aliuminio ar vario). Tai reiškia, kad galite drąsiai naudoti visą turimą indų arsenalą, nereikės investuoti į specialius indukcinius puodus.
Renkantis elektrinę viryklę: svarbūs aspektai
Renkantis tinkamą elektrinę viryklę savo profesionaliai virtuvei, atkreipkite dėmesį į šiuos dalykus:
Maitinimo šaltinis
Įsitikinkite, kad jūsų virtuvėje yra tinkama elektros instaliacija galingai viryklei prijungti. Daugelis pramoninių elektrinių viryklių reikalauja 380 V trifazio elektros tinklo (vietoje įprasto 220 V), todėl būtina turėti atitinkamą elektros įvadą.
Dydis ir kaitviečių skaičius
Mūsų asortimente rasite įvairaus pločio modelių (nuo maždaug 400 mm iki 1200 mm), atitinkamai turinčių nuo 2 iki 6 kaitviečių. Įvertinkite savo virtuvės erdvę ir išsirinkite viryklę, kuri joje patogiai tilps, palikdama pakankamai vietos kitai įrangai bei personalo judėjimui.
Maisto gaminimo įpročiai
Pagal savo virtuvės poreikius pasirinkite viryklės funkcionalumą. Jei dažnai kepate kepinius ar apkepus, vertėtų rinktis modelį su integruota orkaitėle arba konvekciniu režimu, kas leis tolygiai kepti didelius maisto kiekius. Jei jūsų veikla labiau susijusi su greitu patiekalų paruošimu, gali pakakti paprastesnės viryklės be papildomų funkcijų, bet su galingomis kaitvietėmis greitam užvirimui.
Dizainas
Pasirūpinkite, kad elektrinės viryklės dizainas derėtų prie bendros virtuvės estetikos ir atitiktų jūsų kitą virtuvės įrangą. Dauguma pramoninių modelių turi nerūdijančio plieno korpusą, kuris ne tik atrodo profesionaliai, bet ir yra ilgaamžis bei higieniškas.
Saugumas
Nors elektrinėse viryklėse nėra atviros ugnies, jų kaitlentės paviršius įkaista iki labai aukštos temperatūros. Daugelis modelių turi įspėjamąsias lemputes, kurios informuoja, kad kaitvietė vis dar karšta. Visada laikykitės saugumo reikalavimų: nepalikite įjungtos viryklės be priežiūros ir naudokite tinkamus indus, kad išvengtumėte nelaimių.
Modernios indukcinės viryklės tampa populiarios dėl energijos efektyvumo, o tradicinės dujinės viryklės suteikia liepsnos kontrolę, tačiau elektrinės viryklės išlaiko savo vietą profesionalų virtuvėse kaip patikima ir universali šilumos šaltinio alternatyva.
Taip pat verta paminėti, kad jei naudojate elektros energiją iš atsinaujinančių šaltinių, elektrinė viryklė yra itin ekologiškas sprendimas – darbo vietoje nevyksta jokio kuro degimo procesas, todėl mažėja aplinkos tarša, mažinant anglies dioksido emisijas.
Mūsų asortimente rasite tiek kompaktiškų elektrinių viryklių ribotai erdvei, tiek didelių, didelės talpos modelių, pritaikytų intensyviam restoranų darbui. Nesvarbu, ar įrenginėjate naują virtuvę be dujų įvado, ar modernizuojate esamą virtuvės įrangą, mūsų specialistų komanda pasirengusi pakonsultuoti. Padėsime išsirinkti tobulą elektrinę viryklę, kuri atitiks jūsų verslo poreikius ir padės efektyviai gaminti puikius patiekalus.
Apibendrinant, elektrinė viryklė suteikia profesionaliai virtuvei stabilų ir patikimą kaitros šaltinį, atitinkantį visus aukštus šiuolaikinės virtuvės įrangos reikalavimus.